Eric,
Naar aanleiding van jarenlange rugklachten / slecht slapen ben ik bij Nancy terechtgekomen. Niet gehinderd door enige kennis van Quantum touch heb ik me overgegeven aan de behandeling.
De eerste behandeling heb ik als zeer bijzonder ervaren. Eerst werd kort uitgelegd hoe Nancy te werk zou gaan. Het werd me toen duidelijk dat deze geneeswijze uitgaat van de helende werking van mijn lichaam zelf. (Zo had ik het nog niet bekeken.) Alle medici (manueel therapeut, chiropractor, huisarts en ziekenhuis) die tot nu toe mijn rug hadden onderzocht gaven zelf een mogelijke oorzaak voor de rugklachten. Gaandeweg de behandelingen merkte ik zelf dat deze een zeer ontspannende uitwerking op me hadden. Verder reageerde mijn lichaam vrij sterk op de behandeling. Trillende handen, warme en koude handen, pijnerosie in mijn rug, diepe zuchten e.d. Na een aantal behandelingen bleek dat er ook een emotie oorzaak was van mijn rugklachten. Dit bleek bij de laatste behandeling maar al te waar. Voor mij werd het duidelijk dat ik los moest laten wat ik al een lange tijd probeer vast te houden. De emotie kwam los in de vorm van de nodige tranen die direct de nodige opluchting en ontspanning gaven. Diezelfde nacht sliep ik 6 uur achter elkaar en nacht daarna 7 uur. Erg lang voor mijn doen.

Simone,
Ik ben een aantal maanden geleden op advies van een homeopathisch arts bij Nancy terecht gekomen, omdat mijn zoontje Bink van 2 en ik allergische reacties hadden op eten. Ik had met name vaak een opgeblazen buik, was erg moe, had veel spierpijn en steeds terugkerende eczeemplekken op mijn hand. De huisarts gooide het vaak op stress en een spastische darm.
Mijn zoontje had een opgeblazen buikje, was erg winderig, had ook eczeemplekjes op zijn lijf. In een aantal sessies zijn er toch een heleboel
allergieën uitgekomen. Nancy heeft er een heel aantal behandeld, maar ze heeft mij ook geleerd het zelf te doen. Zo kon ik thuis ook aan de
slag. Wij zijn er blij mee! Bink en Simone.

 

Nelleke,

Ik heb de paarden sessie bij Nancy gedaan en het ging al mijn verwachtingen te boven. Wat een ervaring en de paarden ( waar ik best tegenop zag) zo lief en alsof ze in mijn gevoel konden kijken! Nancy haalde met haar geduld en energie de diepste gevoelens bij mij naar boven, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Ik ben nu een paar weken verder en voel dat het me verder heeft gebracht en ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren. 

 

Miranda,
Omdat ik niet goed wist wat me te wachten stond, stond ik er open in. Vanaf moment 1 was de Bars behandeling een hele fijne ervaring. Dit kwam voor mij vooral door de sfeer die heel veilig en rustig voelde. Ik kon mezelf daarom makkelijk “over geven”, en ervaarde het uur van de behandeling, veel korter. Nu, 10 dagen later, merk ik dat ik sommige dingen wat makkelijker naast me neer kan leggen, waar ik me voorheen druk over maakte.

Rianne,
Mooi om te zien hoe mijn kinderen ontspanden tijdens de behandeling.
Mijn zoontje sliep na haar behandeling voor het eerst door.

Scroll naar boven